پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 215221
عضو سابق شوراي حقوق و دست‌مزد در گفت‌وگو با دانا:
اکثر استانداران بالاي 10 ميليون تومان حقوق مي‌گيرند/ طيب‌نيا گفت رئيس جمهور اجازه اجراي قانون هدفمندي يارانه ها را نمي‌دهد/ تفکر رئيس جمهور مبتني بر توجه به ثروتمندان است
تاریخ انتشار : 1395/03/25 10:53:31
نمایش : 1059
عضو سابق شوراي حقوق و دست‌مزد در خصوص چرايي عدم برخورد قاطع با مديراني که حقوق‌هاي نجومي در فيش حقوقي آن‌ها ديده مي‌شود از سوي دولت‌مردان گفت: "رطب خورده کي منع رطب کند؟" اکثر وزراي ما بيش از آنچه که بايد حقوق بگيرند مي‌گيرند، استانداران هم همينطور، حقوق استانداران بايد حداکثر 4ميليون و 500هزار تومان باشد ولي اکثر استانداران ما بالاي 10 ميليون تومان حقوق مي‌گيرند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، موسي الرضا ثروتي عضو سابق شوراي حقوق و دست‌مزد در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ با اشاره به دريافت حقوق‌هاي نجومي توسط مديران شرکت‌هاي خصوصي و دولتي اظهارداشت:  اکثر مديران ما همينطور حقوق مي‌گيرند، يعني اگر وزيري يا استانداري گفت من طبق قانون حقوق مي‌گيرم، بايد اين ادعا را بررسي کرد.

 

وي با اشاره به شعر "گر حکم شود که مست گيرند، در شهر هرآنکه هست گيرند" افزود: يک مسئله‌اي که خيلي در کشور ما رواج دارد دروغ است،برخي مسئولان در روز روشن دروغ مي‌گويد ولي هيچ اتفاقي نمي‌افتد.

 

عضو سابق شوراي حقوق و دست‌مزد در خصوص چرايي عدم برخورد قاطع با مديراني که حقوق‌هاي نجومي در فيش حقوقي آن‌ها ديده مي‌شود از سوي دولت‌مردان گفت: "رطب خورده کي منع رطب کند؟" اکثر وزراي ما بيش از آنچه که بايد حقوق بگيرند مي‌گيرند، استانداران هم همينطور، حقوق استانداران بايد حداکثر 4ميليون و 500هزار تومان باشد ولي اکثر استانداران ما بالاي 10 ميليون تومان حقوق مي‌گيرند.

 

ثروتي با بيان اينکه مافياي زيادي پشت‌پرده انتصابات مديران وجود دارد عنوان کرد: يک وزير در کشور ما جرات آن را ندارد که يک مدير متخلف را برکنار کند، چرا که فشار زيادي از سوي باند‌ها، جريان‌ها و گروه‌هايي که عامل انتصاب آن مدير هستند به وي وارد مي‌شود.

 

وي ادامه داد: من يک روزي از آقاي طيب‌نيا پرسيدم که اگر شما بين قانون و دستور رئيس جمهور قرار بگيريد کدام را انتخاب مي‌کنيد؟ آقاي طيب‌نيا گفتند من قانون را انتخاب مي‌کنم؛ پس از مدتي براي ملاقات وزير محترم به دفتر ايشان مراجعه کردم و پرسيدم چرا قانون هدفمندي يارانه‌ها که عدم پرداخت به اغنيا و توجه به ضعفا است را اجرا نمي‌کنيد؟ آقاي طيب‌نيا گفتند من مي‌خواهم اجرا کنم، آقاي رئيس جمهور اجازه نمي‌دهند.

 

عضو سابق شوراي حقوق و دست‌مزد گفت: تفکر رئيس جمهوري ليبراليستي است و نمي‌شود تفکر ايشان را تغيير داد چرا که تفکر رئيس جمهور مبتني بر توجه به ثروتمندان است.

 

ثروتي اظهارداشت: من بعد از سه دوره نمايندگي فهميده‌ام که نمايندگان محترم هرچقدر هم که تلاش داشته باشند، دولت کار خودش را انجام مي‌دهد.

 

وي با اشاره به اجرايي نشدن قانون خدمات کشوري گفت: من اين موضوع را از آقاي نوبخت سخنگوي دولت سوال کردم و آقاي نوبخت در جواب به من گفت که اين موضوع مثل لانه زنبود مي‌ماند، نمي‌توان به آن دست زد چرا که بهم مي‌ريزد.

 

عضو سابق شوراي حقوق و دست‌مزد با بيان اينکه هيچ دولتي تا کنون حاضر به اجراي قانون خدمات کشوري نشده است اظهار داشت: دولت حاضر نيست عدالت را در جامعه اجرا کند و به همين خاطر است که امروز شاهد فيش‌هاي حقوقي نجومي هستيم.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html